De VVIS/VVRS: Op 7 Punten Verbeterd

De VVIS/VVRS: Op 7 Punten Verbeterd

Onze VVIS en VVRS zijn vernieuwd! Deze variabel volumeregelaars staan garant voor optimale prestaties met een opmerkelijke regelnauwkeurigheid van ongeveer 3% en zijn vanaf nu leverbaar. In dit artikel benoemen we de belangrijkste verbeteringen.

Belangrijkste verbeteringen:

1. Verbeterde constructie: De VVIS/VVRS heeft een robuustere en duurzamere constructie, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd.
2. Luchtdichtheidsklasse D: We voeren voortdurend luchtdichtheidstesten uit om ervoor te zorgen dat de VVIS/VVRS voldoen aan de hoogste normen in luchtdichtheid.
3. Nauwkeurigere regeling: Dankzij verbeterde regelnauwkeurigheid wordt de luchtkwaliteit in uw ruimtes geoptimaliseerd.
4. Geschikt voor lagere snelheden: Deze versie is ontworpen om te presteren, zelfs bij lagere luchtsnelheden, wat de veelzijdigheid vergroot.
5. Verbeterde geluidsabsorptie: Dikker materiaal en betere isolatieplaten zorgen voor een aanzienlijke vermindering van geluidsniveaus.
6. Vereenvoudigd klepmechaniek: Het klepmechaniek is vereenvoudigd voor een betere werking en gebruiksgemak.
7. Linker en rechter uitvoering: De VVIS/VVRS is verkrijgbaar in zowel linker- als rechteruitvoeringen, waardoor het systeemontwerp uiterst flexibel wordt.

Hoe kunt u de VVIS/VVRS  verkrijgen?

Het bestellen van de VVIS/VVRS  is eenvoudig en handig via onze webshop. Hier vindt u ook uitgebreide documentatie om u te ondersteunen bij de installatie en het gebruik van deze verbeterde versies. Mocht u meer advies willen voor uw specifieke project, dan kunt u ons tussen kantooruren bereiken via +31 598 36 12 21 of via contact@solid-air.nl.

Wilt u altijd op de hoogte blijven van productontwikkelingen? Schrijf u dan via deze link in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.