Renson Healthbox 3.0

Als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem zorgt de Healthbox 3.0 op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. De Healthbox 3.0 is geschikt voor een individueel ventilatiesysteem voor zowel woningen als appartementen en controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit op CO2, vocht en/of VOC's (geur) per ruimte. Het ventilatieniveau per ruimte wordt volautomatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC-niveau continu monitoren, past de Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig.

Via de geïntegreerde SmartConnect communiceert de Healthbox met de gebruiker (via app) en met andere slimme toestellen. De bewoner krijgt in één oogopslag zicht op de actuele binnenluchtkwaliteit. 

Ook voor de installateur levert een ''connected'' ventilatie-unit als deze heel veel voordelen op: De inregeling gebeurt nog steeds volledig automatisch, maar de installatie-app gidst u nog sneller en gemakkelijker door de installatie aan de hand van een overzichtelijk stappenplan.

De Healthbox 3.0 Set-up App voordelen voor de installateur:
- Installatie- & kalibratiehulp en personalisatie
- Gedetailleerd inzicht & installatiebeheer
- Automatisch meetrapport & problemeemdetectie

De voordelen van de Healthbox 3.0 App:
- Real-time monitoring & notificaties
- Personalisatie & historie
- Handmatige bediening

Product en gebruiksgemak

Healthbox 3.0

Slimme en energiezuinige ventilatiebox met 24 uur per dag live monitoring van de luchtkwaliteit voor een gezond binnenklimaat.

Download brochure
Download technische documentatie

Handige applicaties

Installatiegemak door draadloos inregelen via tablet of telefoon én altijd overzicht voor de eindgebruiker middels gebruiksvriendelijke app.

Download installateurs-app
Download eindgebruikers-app

Bestel in onze webshop

Bestel de Healthbox 3.0 eenvoudig in onze nieuwe webshop! Nog geen klant? Maak dan snel een account aan.


Bestel in webshop