Klantendag Velu

Wanneer
11 april 2019
tijden
09:30 - 13:30 uur
Locatie
Sappemeer
Over -13 dagen

Donderdag 11 april 2019 organiseert Velu een bedrijfsbezoek van 09:30 - 13:30 uur bij haar op locatie. Neem een kijkje in onze geheel gemoderniseerde fabriek en laat u vervolgens informeren over de de techniek achter en de toepassing van Variabel Volumeregelaars en CO2 regelingen.

Technisch Adviseur Arjan Sikkes, Solid Air Climate Solutions, neemt u gedurende een presentatie op het hoofdkantoor van Nijburg Industry Group mee in de wereld van Variabel Volumeregelaars en CO2 regelingen. Onderwerpen als "Waarom kiezen voor VAV's", "Wat is de techniek achter Variabel Volumeregelaars", "Waarom regelen op CO2" en "Hoe regelen op CO2" passeren de revue. Mis het niet en meld u aan. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Programma

09:30  Ontvangst
09:30 - 11:45 Rondleiding Nijburg Products, locatie Sappemeer
12:00 - 12:30 Lunch, locatie Westerbroek
12:30 - 13:30  Presentatie "Variabel Volumeregelaars en CO2 regelingen" door Arjan Sikkes, Solid Air Climate Solutions

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van het invullen van onderstaand aanmeldformulier. Een week voor het evenement ontvangt u van ons informatie over locatie, route en parkeren.

Wij verwelkomen u graag op donderdag 11 april 2019!

Uw gegevens
Contactgegevens
Gegevens bewaren

Een wachtwoord invoeren is niet verplicht, maar als u deze invoert bewaren wij uw gegevens en kunt u zich een volgende keer na inloggen eenvoudig inschrijven en afmelden voor één of meerdere evenementen.

Typ uw gewenste wachtwoord in. Het wachtwoord dient uit minimaal 6 karakters te bestaan.

Typ ter controle uw wachtwoord nogmaals in.
Hoe werkt het?

U ontvangt na registratie een email met daarin een bevestigingslink. U dient op deze bevestigingslink te klikken om uw registratie te bevestigen.

Alle velden met een * zijn verplicht.