Webinar - Sneller, slimmer en efficienter ontwerpen met BIM Expert Modellen

Wanneer
27 mei 2020
tijden
12:00 - 13:00 uur
Locatie
Online via Teams
Over -119 dagen

Wilt u weten hoe u met onze BIM Expert modellen sneller, slimmer en efficiënter kunt ontwerpen? Meld u dan nu aan voor ons webinar op woensdag 27 mei 2020. Om 12:00 uur neemt onze BIM Specialist Jaap Feeke u mee in de wereld van onze BIM Expert Modellen. Jaap is de grondlegger van deze modellen.

Vaak wordt er voor het maken van BIM modellen een oplossing gebruikt waarbij een apart softwarepakket moet worden gebruikt of waarvoor een internetverbinding nodig is. Wij bieden een oplossing in standaard Revit; zonder trucjes, zonder app: de Expert Modellen.

Naast het feit dat we gebruik maken van standaard Revit heeft het gebruik van onze Expert Modellen nog een voordeel voor u! Zo hebben we naast de standaard variabelen als luchthoeveelheid en drukverlies extra variabelen zoals prijsinformatie, geluid, vermogen en worp toegevoegd. Daarnaast worden er per rooster tags, schedules en handleidingen meegeleverd, zodat wij u tijd besparen en de kans op fouten reduceren.

Voor wie zijn onze Expert Modellen?

  • Adviseurs, die op voorhand kunnen inschatten wat ze nodig hebben.
  • Engineers, die graag willen weten wat de gevolgen van hun keuzes zijn.
  • Modelleurs, die niet voor iedere kleine wijziging weer opnieuw willen beginnen met het maken van berekeningen.

Meld u nu aan voor het webinar!

Hoe kunt u met onze BIM Expert Modellen sneller, slimmer en efficiënter ontwerpen?

Webinar vindt plaats op: 27-05-2020

Aanvang: 12:00-13:00 uur

Na inschrijving ontvang u van ons een bevestiging in uw e-mailbox. Hierin vindt u de gegevens van het webinar en de bijbehorende link waarmee u kunt deelnemen.

Uw gegevens
Uw contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht