Nieuw in ons assortiment: Velu Dampdicht

Nieuw in ons assortiment: Velu Dampdicht

Om een duurzaam binnenklimaat te realiseren zijn luchtdichtheid en energiezuinigheid van groot belang. Om dit nog meer bereikbaar te maken bieden we naast het eerder geïntroduceerde pakket dampdichte kanalen nu ook een zeer gunstig geprijsde basis variant aan.

Belangrijke kenmerken Velu Dampdicht

Met de luchtkanalen van Velu Dampdicht bieden we een oplossing voor elke WTW-installatie. Dankzij de isolatielaag zorgt Velu Dampdicht voor een geluiddempende werking, voorkomt het condens en heeft het een strakke uitstraling door de gladde isolatielaag. Velu Dampdicht weert bacteriën en schimmels door de gesloten celstructuur en met de afdichtingsrubber bent u gegarandeerd van een luchtdichte en snelle montage. De dampdichte kanalen zijn te verkrijgen in 9mm en 13mm variant.

Toepassingsmogelijkheden

Wij raden aan om Velu Dampdicht te gebruiken bij woningbouwprojecten met een WTW-installatie. Tevens is Velu Dampdicht uitermate geschikt voor installaties met lucht warmtepompen. Met Velu Dampdicht bieden we een duurzame en betaalbare oplossing voor uw ventilatiesysteem.

Advies?

Wij denken graag met u mee. Voor advies over onze Velu Dampdicht kunt u contact opnemen met onze collega’s.

Klikt u hier om de producten meteen in onze webshop te bekijken.

Daniël Nijburg

Accountmanager - Team Noord/Oost
d.nijburg@velu.nl
+31 6 15 23 34 80