Velu op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg

Velu Klimaattechnische Groothandel - 21 augustus 2015
_

U bent uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de stand van Velu én Solid Air Climate Solutions. Wij staan van dinsdag 8 t/m donderdag 10 september op de Installatie Vakbeurs te Hardenberg.  In de gezamenlijke stand van Velu én Solid Air Climate Solutions staat BIM centraal. U kunt onze producten vinden in de BIM software en direct toepassen in uw project. Onze accountmanagers vertellen u er graag meer over. In de stand hebben wij o.a. de WTW unit HRC van Orcon en de dakventilator MXF van Ned Air op display staan.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons dan in HAL 2, stand nummer 252. Middels onderstaande link kunt u gratis kaarten ontvangen.

De beurs is dagelijks geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur.  Het adres is Evenementenhal, Energieweg 2, 7772 TV te Hardenberg.

Download hier uw gratis kaarten