Nieuwe overzichtelijke website van Velu

Velu Klimaattechnische Groothandel - 10 september 2015
i

Velu heeft een nieuwe website. Heeft u hem al gezien op www.velu.nl? Vanuit de 5 hoofdgroepen klikt u gemakkelijk door naar de gezochte productgroep. Wilt u het product bestellen?  Dan bent u met 1 muisklik op de webshop. Ook alle digitale informatie zoals prijslijsten en certificaten is hier beschikbaar.

De nieuwe indeling van zowel de website als de technische documentatie is:

  • Hoofdstuk 1: Ventilatoren, WTW-Units en Luchtbehandelingskasten.
  • Hoofdstuk 2: Roosters, Ventielen, Brandkleppen en Dakkappen.
  • Hoofdstuk 3: Rechthoekige kanalen en accessoires.
  • Hoofdstuk 4: Ronde kanalen en accessoires.
  • Hoofdstuk 5: Instortsystemen.

De website is zo opgezet dat u gemakkelijk en snel het gezochte product kunt vinden. Via de 5 hoofdgroepen klikt u door naar alle productgroepen. Daar vindt u uitgebreide technische informatie over o.a. WTW, plafondrooster, buitenluchtrooster en instortkanalen. Wilt u direct het product bestellen? Dan klikt u via de productgroep gemakkelijk door naar de vertrouwde webshop. Ook zit er op elke pagina een button waarmee u op de webshop komt.

Onder het kopje downloads vindt u alle digitale informatie zoals documentatie, prijslijst, BIM, certificaten en Pab2 bestanden. De website is dus compleet en gemakkelijk in het gebruik.

Ervaar het nu op www.velu.nl.