Luchtbevochtiger DE oplossing in de winter!

Velu Klimaattechnische Groothandel - 28 november 2017

De winter is in aantocht. Nachten worden langer en kouder. De kachel gaat omhoog en het wordt binnen droger. Wilt u er geen last hebben van té droge lucht? Een luchtbevochtiger is DE oplossing.

Velu klimaattechnische Groothandel adviseert de luchtbevochtigers van HomEvap!De HomEvap bevochtiger is een veilige en energiezuinige luchtbevochtiger. De werking is gebaseerd op het natuurlijk proces van waterverdamping. De bevochtiger is standaard uitgerust met een legiosafe waterfilter. Dit garandeert u een gezonde en veilige werking. De ingebouwde heater verhoogt de capaciteit alleen als dit nodig is. Door een bevochtiger juist nu te installeren wordt uitdroging van de woon- en werkomgeving voorkomen.

Voor meer informatie download hier de flyer (PDF) of bestel de HomEvap bevochtiger direct in onze webshop.

De producten van HomEvap zijn natuurlijk niet alleen voor woonhuizen, maar vele toepassingen zijn mogelijk, zoals: kantoren, kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen enz. enz. Overal waar een gezond en comfortabel binnenklimaat wenselijk is.