Productintroductie HomEvap luchtbevochtiger en koeler

Velu Klimaattechnische Groothandel - 11 september 2017

Energiezuinige luchtbevochtiger en koeler

Nieuw in ons assortiment is de HomEvap, dé innovatieve oplossing voor luchtbevochtiging en/of koeling in combinatie met WTW.

De innovatieve bevochtiger van HomEvap verhoogt het comfort in elke leef- en werkomgeving en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Nooit meer prikkende ogen, geïrriteerde neus of statische elektriciteit vanwege droge lucht. Mensen met astma hebben veel baat bij een goede luchtbevochtiger. HomEvap reduceert stof en zorgt voor een constante en gezonde luchtvochtigheid in de woon- en werkomgeving. Daarnaast beschermt een goede luchtvochtigheid uw meubilair, kostbare kunst, houten vloeren en muziekinstrumenten.

Laat u verassen tijdens de productintroductie op de Installatie Vakbeurs te Hardenberg en bezoek ons op standnummer 530, of op onze productpagina.