Renovatieoplossing voor hoogbouw-woningbouw

Velu Klimaattechnische Groothandel - 1 februari 2018

Voor de bestaande hoogbouw-woningbouw projecten biedt Velu u nu een totaalconcept welke op verschillende fronten voordelen biedt: het vraaggestuurde Oxygreen collectief systeem. Velu heeft dit systeem samen met Renson en de eigen R&D afdeling ontwikkeld.

Het Oxygreen collectief systeem levert niet alleen de gewenste energetische besparingen op door middel van vraaggestuurde ventilatie, maar ook op gebied van montagesnelheid, afwerking en bereikbaarheid voor service en onderhoud is dit systeem hét antwoord richting de markt.

Het vraaggestuurde Oxygreen collectief systeem wordt in onze eigen fabriek samengebouwd in een in eigen beheer ontwikkelde en gefabriceerde omkasting. Voor elke project kunnen we dit concept naar wens invullen.

Bezoek ons op de VSK en laat u informeren!