Lancering nieuwe webshop Velu!

Velu Klimaattechnische Groothandel - 23 maart 2018

Komende maandag, 26 maart, om 12:00 uur lanceren wij onze nieuwe webshop op een voor u bekend adres: webshop.velu.nl! Een frisse uitstraling, optimaal gebruikersgemak en een responsive design zijn kenmerkend voor de nieuwe website. De webshop biedt ruim 14.000 artikelen voor onder andere installateurs, onderhoudsbedrijven en de scheepsindustrie.

Meer dan alleen een webshop

Op de nieuwe website wordt commercie gecombineerd met informatie. Zo hebben we onder andere een nieuwsoverzicht toegevoegd, waarbij u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van Velu Klimaattechnische Groothandel. Nieuwe artikelen, innovaties, prijswijzigingen of een kennismaking met de mensen achter Velu; u vindt hier de informatie die u nodig heeft.

Extra functionaliteiten

Om het online winkelen op webshop.velu.nl nog gebruiksvriendelijker te maken, hebben we in samenwerking met Sana en Pulse enkele nieuwe functionaliteiten geïntegreerd in de webshop.

  • Meerdere leveropties: geheel of gedeelde levering en mogelijkheid tot tijdslevering.
  • Real time voorraden wanneer u bent ingelogd. Bent u niet ingelogd dan ziet u een voorraadindicatie.
  • Uw netto prijzen zichtbaar direct na het inloggen.
  • Eenvoudig aanvragen van een retourorder via de factuur(-historie).
  • Inzien van creditnota’s.
  • Meerdere afbeeldingen en documentatiebladen beschikbaar bij producten. Denk hierbij aan technische documentatiebladen, certificeringen en handleidingen.

Belangrijke informatie voor u!

Houdt u er rekening mee dat de webshop op maandag 26 maart tot 12:00 uur in de onderhoudsmodus staat. Dit betekent dat u tot 12:00 uur geen orders kunt plaatsen in de webshop.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben inzake de webshop? Wij helpen u graag verder! U kunt onze verkoop binnendienst bereiken per telefoon via +31 598 36 12 32 of via de e-mail mail@velu.nl.