Velu levert haar eerste Healthbox 3.0 uit aan installatiebedrijf Evelo

Velu Klimaattechnische Groothandel - 15 mei 2018

Recent heeft Velu haar eerste Healthbox 3.0 uitgeleverd aan installatiebedrijf Evelo te Zevenbergen. Het systeem wordt toegepast in een luxe villa in Zeeland. De opdrachtgever had als wens een zelfregelend systeem waar hij geen omkijken naar heeft. Dit past perfect binnen de achterliggende gedachte van de Healthbox 3.0.

 

Healthbox 3.0

Als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem zorgt de Healthbox 3.0 op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. De Healthbox 3.0 is geschikt voor een individueel ventilatiesysteem voor zowel woningen als appartementen en controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit op CO2 of vocht en/of VOC's (geur) per ruimte. Het ventilatieniveau per ruimte wordt volautomatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit. Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC-niveau continu monitoren, past de Healthbox 3.0 het ventilatieniveau in huis aan waar en wanneer nodig. Via de geïntegreerde SmartConnect communiceert de Healthbox met de gebruiker (via app) en met andere slimme toestellen. De bewoner krijgt in één oogopslag zicht op de actuele binnenluchtkwaliteit. 

Bijkomend voordeel voor de installateur is dat het systeem zichzelf inregelt en via de installateursapp alle parameters bijgesteld kunnen worden. Al met al een win win oplossing voor alle betrokken partijen!

 

De Healtbox 3.0 is binnenkort uit voorraad leverbaar.