Velu biedt met HomEvap oplossing voor de koude wintermaanden

Velu Klimaattechnische Groothandel - 7 november 2019

Velu adviseert de luchtbevochtigers van HomEvap voor de koude wintermaanden! De HomEvap bevochtiger is een veilige en energiezuinige luchtbevochtiger. De werking is gebaseerd op het natuurlijk proces van waterverdamping. De bevochtiger is standaard uitgerust met een legiosafe waterfilter. Dit garandeert u een gezonde en veilige werking. De ingebouwde heater verhoogt de capaciteit alleen als dit nodig is. Door een bevochtiger juist nu te installeren wordt uitdroging van de woon- en werkomgeving voorkomen.

Voor wonen en werken

De producten van HomEvap zijn natuurlijk niet alleen voor woonhuizen! Er zijn vele toepassingen mogelijk, denk hierbij aan: kantoren, kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen. Overal waar een gezond en comfortabel binnenklimaat wenselijk is.

Direct uit voorraad leverbaar

De HomEvap Bevochtiger is vanaf heden direct uit voorraad leverbaar op webshop.velu.nl