Nijburg Industry Group geslaagd voor jaarlijkse Eurovent-audit voor luchtbehandelingskasten

Nijburg Industry Group geslaagd voor jaarlijkse Eurovent-audit voor luchtbehandelingskasten

Op onze locatie in Westerbroek de jaarlijkse Eurovent-audit plaats betreffende onze luchtbehandelingskasten. Vol trots mogen wij mededelen dat wij voor zowel onze compact units als de modulaire units geslaagd zijn! Deze prestatie past bij ons voortdurende streven naar kwaliteit en efficiëntie binnen de HVAC-industrie.

Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij Nijburg Industry Group geloven we sterk in het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie in de klimaattechniek. Onze compacte en modulaire luchtbehandelingskasten zijn ontworpen met deze principes in gedachten. Met de luchtbehandelingskasten van Solid Air bent u altijd verzekerd van een comfortabel en gezond binnenklimaat, tijdens elk seizoen van het jaar, terwijl ze tegelijkertijd het energieverbruik minimaliseren en duurzaamheid bevorderen.

Solid Air luchtbehandelingskasten: ruimtebesparend, flexibel en energiezuinig

Of het nu gaat om een compacte, industriële, hygiënische of zwembad uitvoering, Solid Air heeft altijd een oplossing die past bij uw specifieke wensen en situatie. Doordat we onze eigen engineeringsafdeling hebben zijn we niet gebonden aan vaste afmetingen. Daardoor kunnen we altijd een unit leveren die past in de gevraagde technische ruimte.

Onze online tool: voor snelle en eenvoudige selectie in 5 minuten

Om snel een gemakkelijk een indicatieve prijs voor een luchtbehandelingskast te ontvangen, hebben wij een online snelselectietool voor u ontwikkeld. Met deze tool selecteert u snel en eenvoudig een luchtbehandelingskast uit de compact serie van Solid Air Climate Solutions. Op basis van de door u ingevoerde gegevens wordt een passende oplossing voor u geselecteerd. U ontvangt na uw selectie een overzicht met de specificaties en een indicatieve prijs voor de door u samengestelde luchtbehandelingskast. Probeer onze LBK-selectietool.