Appartementen Cliostede te Eindhoven

  • Appartementen Cliostede te Eindhoven

Stichting Woonbedrijf Eindhoven heeft met de nieuwe initiatieven die zijn genomen, de nadruk liggen op de renovatie van naoorlogse woningen. Kenmerkende opgaven als asbestsanering, dak vervanging en het verbeteren van de energieprestatie staan hierbij centraal. Een van deze renovatieprojecten is Cliostede, of in de volksmond “Clioflat” genoemd, waarbij 140 appartementen worden gerenoveerd.

Velu mag in opdracht van Breman Woningbeheer Zuid, expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in woningen, een Oxygreen Collectief systeem leveren, samen met MX drukgestuurde dakventilatoren, ventielen en brandkleppen.

Velu levert diverse renovatie hoogbouw oplossingen, zoals bovengenoemd het Oxygreen Collectief systeem, als energiezuinige systeemoplossing voor het realiseren van labelverbetering van de appartementen. Breman heeft onder andere voor Velu gekozen omdat zij vanuit haar eigen fabriek de producten per woning kan verpakken, waardoor een optimale verwerking op het project mogelijk wordt.

Sector: Woningbouw
Type: Renovatie
Locatie: Eindhoven
Opdrachtgever: Stichting Woonbedrijf Eindhoven
Installateur: Breman Woningbeheer Zuid

Daniël Nijburg

Accountmanager - Team Noord/Oost
d.nijburg@velu.nl
+31 6 15 23 34 80

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@velu.nl
+31 598 36 12 32

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden