140 appartementen Cliostede te Eindhoven

Stichting Woonbedrijf Eindhoven heeft met de nieuwe initiatieven die zijn genomen, de nadruk liggen op de renovatie van naoorlogse woningen. Kenmerkende opgaven als asbestsanering, dak vervanging en het verbeteren van de energieprestatie staan hierbij centraal. Een van deze renovatieprojecten is Cliostede, of in de volksmond “Clioflat” genoemd, waarbij 140 appartementen worden gerenoveerd.

Velu mag in opdracht van Breman Woningbeheer Zuid, expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in woningen, een Oxygreen Collectief systeem leveren, samen met MX drukgestuurde dakventilatoren, ventielen en brandkleppen.

Velu levert diverse renovatie hoogbouw oplossingen, zoals bovengenoemd het Oxygreen Collectief systeem, als energiezuinige systeemoplossing voor het realiseren van labelverbetering van de appartementen. Breman heeft onder andere voor Velu gekozen omdat zij vanuit haar eigen fabriek de producten per woning kan verpakken, waardoor een optimale verwerking op het project mogelijk wordt.

Het project start week 17/2019.

140 appartementen Cliostede te Eindhoven

Plaats Eindhoven Netherlands
Opdrachtgever Stichting Woonbedrijf Eindhoven
Type gebouw Hoogbouw
Type werk Renovatie
Gebruiker Flatbewoners Cliostede
Installateur Breman Woningbeheer Zuid
Opgeleverd 2019
Adres Eindhoven
Nederland