BIM / Revit

De Nijburg Industry Group wordt steeds vaker gevraagd om vroegtijdig betrokken te zijn bij het ontwerpproces. Bijvoorbeeld door de installateur of adviseur te adviseren welke luchtverdeelapparatuur het beste kan worden toegepast in een bepaalde situatie. Voor ons reden om BIM hoog op de agenda te zetten binnen de organisatie. Wij beschikken over een uitgebreide BIM Bibliotheek en ultramoderne calculatie- en simulatiesoftware. Hiermee berekenen wij snel, goed en efficiënt elk ontwerp.

OPLOSSING IN STANDAARD REVIT

BIM Expert Modellen

De eigen ontwikkelde BIM Expert modellen van onze zusterbedrijf Solid Air Climate Solutions bieden een oplossing in standaard Revit, die zonder app of aparte software gebruikt kan worden door adviseurs, engineers en modelleurs. De toegevoegde waarde van de modellen is dat we naast de standaard variabelen als luchthoeveelheid en drukverlies extra variabelen zoals prijsinformatie, geluid, vermogen en worp hebben toegevoegd. Daarnaast worden er per rooster tags, schedules en handleidingen meegeleverd, zodat wij u tijd besparen en de kans op fouten reduceren.

Expert Modellen

MODELLEN VOOR REVIT 2017 EN HOGER

BIM Bibliotheek

De komende tijd zijn we druk bezig de volledige product bibliotheek te vernieuwen. Uw feedback en wensen zijn daarbij uiteraard zeer welkom. Nieuwe modellen zullen in eerste aanleg worden gepubliceerd op de productpagina’s op onze website(s), waar u ook de technische documentatie van onze producten terugvindt. Deze modellen zijn voor Revit 2017 (en hoger) en voldoen aan de NLRS. Voor het verkrijgen van modellen van producten waar nog geen nieuwe modellen voor beschikbaar zijn, kunt u contact opnemen via bim@nijburg.com. De oude modellen zijn beschikbaar in Revit versie 2014 en 2016.

Zoek contact