Bethelkerk te Ridderkerk

Bethelkerk te Ridderkerk

De Bethelkerk in Ridderkerk wordt verbouwd. Er worden verschillende aanpassingen aan de kerk gedaan, zo wordt er stucwerk op de wanden van de kerkzaal aangebracht, waar eerder metselwerk zichtbaar was. Daarnaast wordt de hal onder handen genomen en komt er een garderobe. Door het anders indelen van de consistoriekamer krijgt de koster een eigen kantoorruimte. Eén van de zalen krijgt een rechthoekige, functionele vorm, terwijl er ook nog een nieuwe kleine vergaderzaal komt.

Buiten de uiterlijke kenmerken worden ook niet zichtbare veranderingen doorgevoerd. Met als belangrijkste de luchtbehandelingsinstallatie van de kerkzaal. Dit is erg belangrijk om aan de eisen van deze tijd te voldoen.

In opdracht van M3E Groep vervangt Evelo B.V. de twee oude ventilatiekasten voor twee nieuwe WTW luchtbehandelingskasten die in totaal 18.000 m3/h lucht kunnen verversen in de kerkzaal. Deze WTW luchtbehandelingskasten worden geleverd door Velu. Door gebruik te maken van de Co2 gestuurde luchtbehandelingskasten met warmte terugwinning en DX batterijen voor koelen en verwarmen zorgt het kanaalsysteem met inblaas- retourroosters voor het perfecte binnenklimaat.

Vanwege de goede relatie heeft Velu de luchttechnische componenten mogen leveren.

Sector: Woningbouw
Type: Renovatie
Locatie: Ridderkerk
Opdrachtgever: M3E Groep
Installateur: Evelo B.V.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@velu.nl
+31 598 36 12 32

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden