Huis in de Duinen te Zandvoort

  • Huis in de Duinen te Zandvoort

Aan de rand van Zandvoort ligt woon-zorgcomplex Huis in de Duinen. Het wooncentrum bestaat uit 93 appartementen, verdeeld over twee gebouwen. De twee nieuwbouw panden moeten een laag energieverbruik hebben en kwalitatief hoogstaand zijn, daarbij hoort ook een gezond en aangenaam binnenklimaat. De eindgebruikers van het complex worden senioren met een zorgvraag.

Voor dit nieuwbouwproject heeft Baddoux Installatietechniek gekozen voor de producten van Velu Klimaattechnische Groothandel: “Wij hebben gekozen voor Velu, omdat de verhouding prijs/kwaliteit optimaal is. De mensen van Velu denken mee en komen met alternatieven als dat van toepassing is. Dat is zeker van meerwaarde. Snelle levering van producten, daarbij komt ook dat Velu ons ontzorgt met betrekking tot het ontwerp van prefab instortkanalen. Tot slot zijn de producten van Velu kwalitatief gewoon goed.”

Velu Klimaattechnische Groothandel heeft voor dit project de volgende producten mogen leveren: prefab instortkanalen, ronde kanalen, rechthoekige kanalen, brandkleppen, ventielen, akoestische slangen, dampdichte kanalen. Naar verwachting is het Huis in de Duinen eind 2022 klaar en kunnen de eerste bewoners intrekken.

Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn. Bekijk hier onze andere projecten.

Sector: Woningbouw
Type: Nieuwbouw
Locatie: Zandvoort

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@velu.nl
+31 598 36 12 32

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden