Project Hybalans te Groningen

Project Hybalans te Groningen

Velu Klimaattechnische Groothandel heeft het Hybalans Plus systeem in een woonzorgcentrum verzorgt. De woontoren huisvest 60 appartementen. Het woongebouw bestaat uit maar liefst acht etages en de bewoners kunnen gebruik maken van diverse voorzieningen zoals het restaurant, fysiotherapie en thuiszorg. Velu heeft op alle acht etages de ventilatiekanalen verzorgd.

Hybalans Plus

Het Hybalans Plus (HB+) ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de lucht optimaal verplaatst wordt van en naar verschillende ruimtes die geventileerd moeten worden. De rode kanalen worden toegepast voor de afvoer en de blauwe voor verse lucht en verzekeren de luchtverdeling. Het systeem voert vuile lucht af uit de vochtige ruimtes zoals de keuken, toilet en badkamer door middel van afvoerventielen. Dit project is een voorbeeld van de totaaloplossing die wij aanbieden: van luchtverdeelkast, hulpstukken tot aan het kanaalwerk

De Hybalans Plus heeft een aantal unieke kenmerken:

  • Energiezuinig
  • Minimale onderhoudskosten
  • Tijdwinst
  • Topcomfort

Flexibel modulair systeem

Het Hylans Plus systeem is toepasbaar in elk project. Renovatie en nieuwbouw projecten, maar ook woningen en kleine utiliteitsgebouwen. Daarnaast kan het systeem gecombineerd worden met individuele, collectieve en gebalanceerde ventilatiesystemen.

Het Hybalans Plus systeem is uit voorraad leverbaar in onze webshop.

Wij zijn in Nederland dè klimaattechnische groothandel die innovatieve totaaloplossingen aanbiedt, passend bij de hogere eisen die gesteld worden aan een goed binnenklimaat in de woningbouw en utiliteit. Onze producten worden toegepast in nieuwbouw, renovatie en transformatie projecten. Heeft u vragen over de diensten of producten van Velu? Neem dan contact met ons op via: contact@velu.nl of telefonisch via: +31 598 36 12 32.

Velu Klimaattechnische groothandel is onderdeel van De Nijburg Industry Group.

Sector: Woningbouw
Type: Nieuwbouw
Locatie: Groningen

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@velu.nl
+31 598 36 12 32

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden