Digitaal bestellen

Bestel eenvoudig digitaal en slim

Onze digitale bestelmogelijkheden zijn geschikt als u snel en op elke moment van de dag uw producten foutloos wilt bestellen. Wij willen uw bestelgemak vergroten. En daarom bieden wij de mogelijkheid voor het digitaliseren van het orderproces middels online bestellen via de webshop, EDI/ICM-koppeling of een XML-koppeling. Downloads de brochure voor meer informatie.

WAT IS EDI / ICM?

Beide zijn een standaard voor de elektronisch uitwisseling van bedrijfsdocumenten, zoals inkooporders, facturen en orderbevestigingen. Het is een onderdeel van electronic business. Omdat de betreffende documenten moeten voldoen aan bepaalde standaardsjablonen wordt het vooral gebruikt voor herhalende transacties in zowel verkoop- als inkoopproces.
Door gebruik te maken van een EDI- of ICM vertaler kunnen de verschillende computerprogramma’s van klant en leverancier, met hun eigen standaarden, toch met elkaar communiceren waardoor het schriftelijk verkeer bij handelstransacties tot een minimum wordt beperkt.

Wat is het verschil?

EDI is een uitbreiding ICM, waarbij niet alleen de order, de bevestiging en de factuur elektronisch uitgewisseld worden, maar waar de pakbon hieraan toegevoegd wordt.

Welke voordelen kent digitaal bestellen via EDI/ICM?

 

  • Vergroot bestelgemak en bespaart direct tijd en geld!
  • Snelle doorstroom van documenten, met diverse standaarden, in de keten.
  • Slimme koppeling met klanten en leveranciers.
  • Eén verbinding voor orderstroom, bevestigingen en facturen.
  • Beperkt schriftelijk verkeer in handelstransacties tot een minimum.

Meer informatie over EDI / ICM? Vul het formulier in via deze link en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.