Industrie

De vraag naar industriële oplossingen op het gebied binnenklimaat blijft groeien. Daarom biedt Velu hoogwaardige en doordachte producten aan om hieraan te voldoen. Door goede samenwerkingen met andere producenten biedt Velu eindeloze oplossingen voor een optimale industriële binnenklimaat. Meer informatie? Neem dan snel contact met ons op!

Renovatie

Waar bij veel bedrijven er een sterke focus ligt op duurzaamheid, wordt er ook steeds meer gekeken naar weekomstandigheden. Belangrijk voor een goede werkomgeving is ventilatie. De experts van Velu zoeken graag voor u uit wat er mogelijk is in uw pand.

Nieuwbouw

Ook bij nieuw te bouwen industriepanden is het belangrijk om te zorgen voor een goed binnenklimaat. Doordat de bouw vanaf een nulpunt begint kunnen de modernste technieken ingezet worden zonder dat met bestaande constructies rekening gehouden moet worden. Hierdoor kunt u beschikken over een stabiel binnenklimaat wat uitermate geschikt is om in te werken.

Transformatie

Het transformeren van een bestaand pand is goedkoper, efficiënter en duurzamer dan het slopen en opbouwen van nieuwbouw. Een ander voordeel is dat gemeenten hier vaak ook positief tegenover staan. Belangrijk bij het transformeren van een industrieel pand is rekening houden met de kwaliteitseisen die gelden voor het nieuwe bestemmingsplan. Door jarenlange ervaring kunnen we zorgdragen bij de herontwikkeling van uw bestaande pand.

Industrie in de praktijk


Bekijk hieronder onze bijdrage op het gebied van industrie

Nieuwsberichten en Blogs

Gezond en comfortabel binnenklimaat

Gezond en comfortabel binnenklimaat

Is er voldoende aandacht voor een gezond binnenklimaat? We gaan in gesprek met een aantal experts.

Bekijk bericht

Projecten

 • Bartok te Arnhem

  Bartok te Arnhem

  Nieuwbouw

  Groot nieuwbouwcomplex in het centrum van Arnhem.

  Bekijk bericht
 • De Krim te Texel

  De Krim te Texel

  Nieuwbouw

  Op Texel is de nieuwe evenementenhal "De Krim" in gebruik genomen.

  Bekijk bericht
 • Huis in de Duinen te Zandvoort

  Huis in de Duinen te Zandvoort

  Nieuwbouw

  Voor dit nieuwbouwproject heeft Baddoux voor de producten van Velu Klimaattechnische Groothandel gekozen.

  Bekijk bericht
 • Oxygreen Collectief

 • Velu

 • Installatie Velu Dampdicht